Ventilationsarbejde i Skjern og omegn


Har du brug for en kompetent VVS’er til at stå for ventilationen?

Hos Hanning VVS ApS har vi mange års erfaring og ekspertise inden for diverse former for ventilationsarbejde. Vi varetager både små og store opgaver indenfor området og kan være med til at opnå det bedste indeklima. 

Vi leverer komplette kvalitetsløsninger indenfor ventilationsarbejde på tværs af brancher. Uanset om du skal have installeret et nyt ventilationsanlæg, eller har brug for professionel reparation og service af det nuværende, så kan vi hjælpe

Kontakt os og hør mere

Optimer dit indeklima med den rette ventilation

Et optimalt ventilationsanlæg er essentielt for at opnå et godt og sundt indeklima. Hvis der sjældent bliver luftet ud og luftfugtigheden bliver for høj, er der stor risiko for, at der kan opstå alt fra skimmelsvamp samt fugt- og rådskader.

Med et velfungerende ventilationsanlæg er man sikret et godt og sundt indeklima.

Fordele ved den rette ventilation

Formålet med ventilation er at få skiftet den gamle luft ud med ny og friskt luft. Den gamle luft indeholder partikler fra alle mennesker der har været i det pågældende lokale, og det er derfor vigtigt at få skiftet den ud.

Med den rette ventilation fjerner man luftforureningen og dermed mindsker chancerne for sundhedsproblemer, samt øge præstationsevnen hos medarbejdere og forebygger chancen for fugt og skimmel i bygningen.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med ventilation

Hvis du har brug for råd eller vejledning til at få den helt rigtige ventilation, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med kompetencerne og vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 97 36 20 98 eller sende en mail til hanningvvs@hanningvvs.dk
Vi glæder os til et godt samarbejde!

Vi er stolte partner af:


Firmainfo


  • Hanning VVS ApS
  • CVR: 37875449
  • Følg os på Facebook

Kontaktinfo


Adresseinfo


  • Kongsholmvej 7, Hanning
  • 6900 Skjern