Naturgasinstallationer og gasservice


Varmer du dit hus op med en gammel gaskedel eller oliefyr?

Så kan vi hos Hanning VVS ApS hjælpe dig med at spare penge ved installation af ny kondenserende gaskedel eller ved konvertering til varmepumpe.

Vi foretager også gasservice og regelmæssige eftersyn af naturgasinstallationer i Skjern og omegn. 

Kontakt os og hør mere

Lad os stå for din gasservice i Skjern og omegn

Hvis du ønsker en naturgasinstallation, der fungerer optimalt, uden du som kunde skal holde styr på, hvornår din naturgasinstallation sidst blev serviceret, så tilbyder Hanning VVS ApS en fordelagtig gasservice.

Vi leverer altid gasservice af højeste kvalitet og med kundens tilfredshed i højsædet. Vi sørger også altid for, at aftalen tager afsæt i lovkrav samt kundens ønsker og behov.

Hos Hanning VVS ApS har vi mange års erfaring og stor kompetence med diverse gasservice og naturgasinstallationer. Det betyder at uanset om der er tale om nyetablering af eller vedligeholdelse og renovering af eksisterende naturgasinstallationer, så står vi klar til at hjælpe.

Fordele ved naturgasinstallationer

En af de fordele man opnår ved naturgasinstallationer er, at opvarmningen bliver mere energi-effektiv end f.eks. olie eller el. Naturgas er ydermere en langt grønnere opvarmningsmetode.

Når du vælger at opvarme med naturgas udledes der omkring 25% mindre Co2 end ved opvarmning med olie og 40-50% mindre Co2 end ved opvarmning med el.

Kontakt os og hør mere om vores naturgasinstallationer og gasservice

Hvis du har brug for råd eller vejledning omkring naturgasinstallationer og gasservice, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med kompetencerne og vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 97 36 20 98 eller sende en mail til hanningvvs@hanningvvs.dk
Vi glæder os til et godt samarbejde!
 

Vi er stolte partner af:


Firmainfo


  • Hanning VVS ApS
  • CVR: 37875449
  • Følg os på Facebook

Kontaktinfo


Adresseinfo


  • Kongsholmvej 7, Hanning
  • 6900 Skjern