Badeværelser i Skjern, Ringkøbing og omegn


Reparation, renovering eller etablering af et nyt badeværelse?
Problemer med vandhanen? Trænger badeværelset til en renovering, eller drømmer du om et badeværelse?

Så står vi hos Hanning VVS ApS klar til at hjælpe dig. Uanset om du ønsker at få etableret et splinternyt badeværelse, få lavet en mindre eller større renovering af det nuværende badeværelse, eller blot ønsker at få udskiftet eller repareret vandhanen - så står vi klar til at hjælpe dig med professionel arbejdskraft og den rette rådgivning til din konkrete situation. 

Vi er et professionelt firma, med stor erfaring og ekspertise indenfor VVS, ventilation mm. for private og erhvervskunder i Skjern og omegn. 

Kontakt os og hør mere

Få lavet VVS arbejde på dit badeværelse i Skjern og omegn

Hanning VVS ApS står klar til at varetage alle VVS-opgaver på dit badeværelse eller køkken. Vi udfører VVS arbejde på badeværelser og andre vådrum for private og erhverv.

Vi forstår hvor vigtigt det er at have et funktionelt badeværelse, der lever op til ens behov og ønsker. Vores mange års erfaring i VVS-branchen gør at vi kan tilbyde dig netop den løsning, der passer perfekt til dig.

Et nyt badeværelse er en stor investering og noget man skal have i mange år frem, Vi ser det det som vores fornemmeste opgave at lave dit drømmebadeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Når der kommer til pris på et nyt badeværelse afhænger, den af nogle forskellige faktorer, som f.eks. hvor stort badeværelset skal være, hvilke materiale skal bruges mm.

Den mest afgørende faktor er dog hvorvidt der er tale om et helt nyt badeværelse eller et allerede eksisterende badeværelse.

Kontakt os og hør mere om mulighederne om badeværelser

Hvis du har brug for råd eller vejledning til dit nye eller gamle badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med kompetencerne og vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 97 36 20 98 eller sende en mail til hanningvvs@hanningvvs.dk
Vi glæder os til et godt samarbejde!
 

Vi er stolte partner af:


Firmainfo


  • Hanning VVS ApS
  • CVR: 37875449
  • Følg os på Facebook

Kontaktinfo


Adresseinfo


  • Kongsholmvej 7, Hanning
  • 6900 Skjern